News

08.07.2020

Nino Polovič odlično začel na Češkem

V Brnu na Češkem pravkar poteka mednarodna etapna dirka na velodromu. V treh dneh bodo kolesarji odpeljali pet kriterijev, ki bodo šteli za skupno razvrstitev. Na dirki prvič sodeluje tudi Adria Mobil s petimi mladinci in sedmimi dečki.

06.07.2020

Kristjan Hočevar se vrača v vrste Adrie Mobil

KK Adria Mobil je od julija dalje močnejša za Kristjana Hočevarja, ki se je v vrste novomeškega kluba vrnil po dveh letih in pol na Primorskem pri Meblo Jogiju. Hočevar bo pomembna okrepitev pred nadaljevanjem sezone.

06.07.2020

Mai Prevejšek ubranil čast Adrie Mobil

Minulo soboto se je v Kostanjevici na Krki pričela težko pričakovana tekmovalna sezona za najmlajše. Na 780 m dolgi krožni progi se je pomerilo preko 150 kolesarjev iz Slovenije in Italije.

30.06.2020

Jarc po poškodbi trdo dela za povratek na ceste

Aljaž Jarc si je veliko obetal od novega začetka letošnje sezone in državno prvenstvo dočakal v dobri formi, a mu je nato načrte prekrižala poškodba vezi, ki ga je za nekaj tednov oddaljila od dirk. Jarc je prepričan, da se bo po rehabilitaciji...

29.06.2020

V »dolenjskih Benetkah« štart tudi za najmlajše

V soboto, 4.7.2020, se pričenja težko pričakovana tekmovalna sezona za najmlajše. V Kostanjevici na Krki bo namreč prva dirka v sezoni za dečke in deklice ter mlajše mladince in mladinke.

29.06.2020

Trojna zmaga starejših mladincev, Brajkovič četrti

Kolesarji Adrie Mobil so odlično dirkali na državnem prvenstvu v vožnji na čas, predvsem v kategoriji starejših mladincev, kjer so vknjižili kar trojno zmago. V članski konkurenci je slavil Tadej Pogačar, Jani Brajkovič je končal na četrtem mestu.

24.06.2020

Brajkovič v nedeljo upa na dober dan

Tekmovalna sezona se bo nadaljevala v nedeljo z gorskim kronometrom na Pokljuki, ki bo štel za naslove državnih prvakov. Glavni adut Adrie Mobil bo Jani Brajkovič, ki predvsem upa, da bo imel dober dan.

22.06.2020

Brajkovič na DP zaostal le za elito iz svetovne serije

Kolesarji Adrie Mobil so dobro dirkali na državnem prvenstvu v Cerkljah, kjer je na zaključnem vzponu do Ambroža pod Krvavcem Jani Brajkovič opravil svojo nalogo z odliko in končal na četrtem mestu. Državni prvak je Primož Roglič.

20.06.2020

Zadovoljni Radaković po Komendi: »Veni, vidi, vici«

V poslovni coni Komenda je v petek potekala dirka za 2. pokal Tadeja Pogačarja, naslov prvaka  je ubranil Luka Mezgec, najboljši Novomeščan pa je bil David Per na 6. mestu. Blesteli so novomeški mladinci.