Novomeščani uspešni v Straži

Novomeščani uspešni v Straži

Novomeščani uspešni v Straži

KK Adria Mobil in občina Straža sta že sedmič organizirala kolesarsko dirko za Pokal občine Straža. Krožna dirka je potekala po ulicah Straže v dolžini 1100 m. Nastopilo je preko 200 kolesarjev iz vse Slovenije in Hrvaške. 

Mladi kolesarji in kolesarke so se pomerili v štirih starostnih kategorijah in sicer do 13, 14, 15 in 17 let, ter šolarji in predšolski otroci. Slednji so se dirke udeležili v lepem  številu in so bili kot vedno prava atrakcije saj so z borbeno vožnjo dokazali, da je v teh koncih še veliko neodkritih talentov. S tem dogodkom želimo spodbuditi množičnost in približati kolesarstvo vsem starostnim skupinam ter se ob tem tudi prijetno zabavati.

Sicer so bili na dirko najbolj uspešni kolesarji Adrie, ki so odnesli štiri zmage. Prvo je dosegel Mai Prevejšek med trinajstletniki. Sledila je zmaga Žana Bevca med leto starejšimi. Edino zmago med dekleti je dosegla Neža Zupanič pri mlajših mladinkah. Dirko so sklenili mlajši mladinci z dvojno zmago. Tokrat je bil najhitrejši Žak Eržen pred Anžetom Ravbarjem.

REZULTATI: https://prijavim.se/uploads/4101_result.pdf

FOTO Tim Stare